دریافت وقت سفارت آمریکا

وقت سفارت آمریکا

دریافت وقت سفارت آمریکا و مدارک وقت سفارت آمریکا

  • شرط لازم ورود به خاک ایالت متحده امریکا، داشتن پاسپورت امریکایی، گرین کارت و یا ویزای معتبر است. به غیر از شهروندان ایالات متحده که عموما محدودیتی برای ورود و خروج ندارند، مابقی متقاضیان باید قبل از سفر، اقدام به گرفتن وقت سفارت و انجام مصاحبه نمایند تا بتوانند در موعد مورد نظر بدون مشکل وارد این کشور شوند.
  • در طی مصاحبه، افسر صدور ویزا برآورد می کند که متقاضی صلاحیت دریافت ویزا و ورود به خاک ایالات متحده آمریکا را دارد یا خیر. مدارک ارائه شده ، اطلاعات مندرج در فرم ۱۶۰Ds- و رفتار و گفتار متقاضی تعیین کننده خواهد بود. اکثر کنسولگری های ایالات متحده از کلیه داوطلبان انگشت نگاری به عمل می آورند.
  • فرم DS-160 می تواند توسط خود متقاضی تکمیل شود ولی می بایست در پر کردن آن نهایت دقت را به خرج دهد. این فرم ویزا می بایست در روز مصاحبه حتماً به همراه شخص باشد در غیر این صورت درخواست وی باطل می شود چرا که این فرم مهمترین مرحله در اخذ ویزا می باشد و بدین منظور در صورتی که آشنایی کافی با فرم ویزا و زبان انگلیسی ندارید می توانید پر شدن این فرم را با دریافت هزینه جداگانه به مشاوران ما بسپارید.
  • ممکن است پرونده ویزا مورد نظر، نیاز به بررسی های اداری بیشتر داشته باشد، در این صورت افسر پرونده این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا، در اختیاروی قرار می دهد.س از تایید شدن ویزا، کنسولگری به متقاضی اطلاع می دهد که کی و کجا پاسپورت خود را جهت صدور ویزا تحویل نماید. معمولا در این مرحله نیازی به مراجعه حضوری متقاضی نیست. برای دریافت اطلاعات بیشتر به بخش”پیکاپ پاسپورت” رجوع نمایید.
  • کلیه مدارک متقاضیان ویزای امریکا باید به زبان انگلیسی ترجمه شود. لزامی برای دریافت مهر دادگستری و وزارت امورخارجه ایران وجود ندارد و مهر دارالترجمه به تنهایی کفایت می کند. البته تا قبل از 6 ماه قبل از مصاحبه اقدام به ترجمه نفرمایید چرا که تا آن زمان اعتبار خود را از دست می دهد. درصورتی که در این زمینه نیز آشنایی کافی ندارید با مشاوران ویزای ما تماس حاصل فرمایید.
  • کشورهای مناسب برای ایرانیان جهت انجام امور ویزا، سفارتخانه های ایروان (ارمنستان)، دبی (امارت) و آنکارا (ترکیه) می باشد چرا که افسران این کنسولگری ها به زبان فارسی صحبت می کنند و از این جهت آشنایی بیشتری با مدارک آن ها دارند. از طرفی یکی دیگر از عوامل تعیین کننده سفارتخانه، محل پیکاپ پاسپورت می باشد که در این صورت برای اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه پیکاپ پاسپورت آمریکا مراجعه نمایید.
  • بهتر ویزا شدن از سه کشور مشخص نمی باشد و فقط بستگی به officer دارد. ویزای توریستی دوحالت دارد یا B2 یا B1/B2. ویزای دانشجویی F و فرصت مطالعاتی J می باشد.
  • زمان باز شدن وقت ها مشخص نمی باشد.
  • علاوه بر مدارک ذکر شده،دانشجویان فرم i20 و فرصت مطالعاتی ها فرم DS219 را ارسال کنند.
  • متقاضیان تمام ویزاها،ملزم به تکمیل فرم DS160 می باشند.
  • هزینه های وقت سفارت آمریکا که در جدول مشخص شده اند، می بایست قبل از گرفتن وقت سفارت پرداخت شوند. این هزینه غیرقابل استرداد و غیرقابل انتقال است یعنی بلافاصله به حساب کنسولگری مربوطه واریز میشود و قابل انتقال به کنسولگری دیگری نیست. در صورت کنسل کردن وقت، این هزینه مستردد نمی شود و قابل استفاده برای شخص دیگری هم نخواهد بود.ین واریزی تا یک سال در سیستم سفارت اعتبار خواهد داشت.
  • حضور در کنسولگری در روز مقرر برای انجام مصاحبه، حداقل نیم ساعت یا یک ساعت قبل از زمان مصاحبه الزامی است. متقاضیان ویزای مهاجرتی و نیز متقاضیان k1 باید ۴۸ ساعت قبل از مصاحبه وقت پزشکی بگیرند و معاینات پزشکی انجام دهند.پرینت تاییدیه وقت سفارت و DS-160 را حتما همراه داشته باشید.صادق باشید و از ارائه هرگونه اطلاعات و مدارک نادرست بپرهیزید که در صورت موافقت، افسر مسئول مصاحبه بیان میکند که درخواست شما موافقت
  • کپی صفحه ی اول پاسپورت (با حداقل ۶ ماه اعتبار)
  • عکس ۵*۵ (صورت به طور کامل معین باشد)
  • پر کردن فرم DS-160 فارسی (ارائه ی فرم در صورت کامل کردن توسط مسافر)
  • آدرس ایمیل معتبر مسافر
  • درخواست بر روی سربرگ
  • ارسال مدارک به ایمیل visa@vistavel.com

هزینه وقت سفارت آمریکا

هزینه وقت سفارت آمریکا

نوع وقت سفارت هزینه
وقت سفارت دبی-عادی 268 دلار
وقت سفارت آنکارا-عادی 268 دلار
وقت سفارت ایروان-عادی 315 دلار
تکمیل فرم DS 130،000 تومان
وقت آمریکا در اروپا 273 دلار
وقت آمریکا در قبرس ترک 269 دلار
تعیین وقت معاینه 90،000 تومان
پرداخت SEVISFEE 60 دلار + SEVISFEE

آدرس سفارت آمریکا

شهر سفارت

زمان مراجعه

آدرس سفارت آمریکا

آنکارا روزهای کاری از دوشنبه تا جمعه ۸:۳۰ تا ۱۶:۳۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Atatürk Bul. 110 Kavaklidere Ankara
Turkey
canada-VFS-ankara
دبی روزهای کاری از یکشنبه تا پنجشنبه ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ Dubai World Trade Center on Sheikh Zayed Road
Dubai – UAE
dubai-VFS-americanvisa
ارمنستان روزهای کاری از یکشنبه تا پنجشنبه ۹:۰۰ تا ۱۷:۰۰ به جز روزهای تعطیل رسمی سال ۲۰۱۶ NO 1, America avenue, 0082 yeravan
Yeravan-Armenia
canada-VFS-ankara

خرید آنلاین بیمه مسافرتی و مشاوره ویزا

دانلود فرم و اسناد وقت سفارت آمریکا

دانلود فرم وقت سفارت آمریکا

فرم لاتاری سفارت آمریکا

دانلود فرم لاتاری

فرم I-90 آمریکا

دانلود فرم I-90

فرم وکالت نامه پیکاپ آمریکا در دبی

دانلود فرم وکالت نامه پیکاپ آمریکا

نمونه وکالت نامه پیکاپ آمریکا در آنکارا

مشاهده نمونه فرم وکالت نامه پیکاپ آمریکا

فرم دعوتنامه آمریکا

دانلود فرم دعوتنامه آمریکا

فرم پرداختی دانشجویی آمریکا

دانلود فرم پرداختی دانشجویی آمریکا

فرم ds 160 توریستی/تفریحی آمریکا

دانلود فرم ds 160 توریستی/تفریحی

تقویم تعطیلات سفارت آمریکا و آدرس سفارت

زمان تعطیلی سفارت آمریکا و آدرس سفارت آمریکا

مربوط به کشور مناسبت تاریخ
ایالات متحده آمریکا سال نو میالدی 1 ژانویه 2016- پنجشنبه
امارات متحده عربی  (ص) میلاد حضرت محمد 4 ژانویه 2016- چهارشنبه
ایالات متحده آمریکا زادروز مارتین لوترکینگ 18 ژانویه 2016- چهارشنبه
ایالات متحده آمریکا زادروز جرج واشینگتن 15 فوریه 2016- یکشنبه
امارات متحده عربی روز یادبود شهدای جنگ 14 می 2016- یکشنبه
ایالات متحده آمریکا روز یادبود 24 می 2016-چهارشنبه
ایالات متحده آمریکا روز استقالل امریکا 5 جولای 2016- چهارشنبه
امارات متحده عربی عید فطر 18-20 جولای 2016- چهارشنبه و پنجشنبه
ایالات متحده آمریکا روز کارگر 7 سپتامبر 2016- چهارشنبه
امارات متحده عربی روز عرفات 24 سپتامبر 2016- یکشنبه
امارات متحده عربی عید العهده 25- 27 سپتامبر 2016- دوشنبه تا چهارشنبه
ایالات متحده آمریکا روز کولومبوس 11 اکتبر 2016- چهارشنبه
امارات متحده عربی اول محرم سال نو قمری 15 اکتبر 2016- یکشنبه
ایالات متحده آمریکا روز بزگداشت کهنه سربازان 11 نوامبر 2016- شنبه
ایالات متحده آمریکا روز شکرگزاری 26 نوامبر 2016- یکشنبه
امارات متحده عربی روز ملی امارات 2 دسامبر 2016- شنبه
ایالات متحده آمریکا روز کریسمس 24 دسامبر 2016- یکشنبه
مربوط به کشور مناسبت تاریخ
ترکیه سال نو میلادی 1 ژانویه
ترکیه زادروز مارتین لوترکینگ 19 ژانویه
ترکیه زادروز جرج واشینگتن دوشنبه / ۱۶فوریه
ترکیه روز حاکمیت ملی و کودکان 23 آوریل
ترکیه روزکارگر و همبستگی 1 می
ترکیه روز یادبود آتاتورک، جوانان و ورزش 19 می
ترکیه روز یادبود 25 می
ترکیه روز استقلال 3 جولای
ترکیه ماه مبارک رمضان 16 تا 19 جولای
ترکیه روز پیروزی 30 آگوست
ترکیه روز کارگر 7 سپتامبر
ترکیه تعطیلات عید قربان 21 تا 27 سپتامبر
ترکیه روز کشف آمریکا 12 اکتبر
ترکیه روز استقلال ترکیه 28 و 29 اکتبر
ترکیه یادبود بازماندگان جنگ 11 نوامبر
ترکیه روز شکرگزاری 26 نوامبر
ترکیه روز کریسمس 25 دسامبر
مربوط به کشور مناسبت تاریخ
آمریکا / ارمنستان سال نو میلادی 1 ژانویه
ارمنستان سال نو میلادی 2 ژانویه
ارمنستان روز کریسمس 6 ژانویه
ارمنستان روز یادبود 7 ژانویه
آمریکا یادبود مارتین لوترکینگ 19 ژانویه
ارمنستان روز ارتش 28 ژانویه
آمریکا روز ریاست جمهوری 16 فوریه
ارمنستان روز زن 8 مارس
ارمنستان روز یادبود ارمنستان 24 آوریل
ارمنستان روز کارگر 1 می
ارمنستان روز پیروزی و صلح 9 می
آمریکا روز یادبود 25 می
ارمنستان یادبود نخستین جمهوری 28 می
آمریکا روز استقلال 3 جولای
ارمنستان روز قانون اساسی 5 جولای
آمریکا روز کارگر 7 سپتامبر
ارمنستان روز استقلال 21 دسامبر
آمریکا روز کشف آمریکا 12 اکتبر
آمریکا یادبود بازماندگان جنگ 11 نوامبر
آمریکا روز شکرگزاری 26 نوامبر
آمریکا روز کریسمس 25 دسامبر
ارمنستان شب سال نو 31 دسامبر

انواع ویزای آمریکا و هدف از سفر و مدارک مورد نیاز ویزاها

انواع ویزای آمریکا

نوع ویزا آمریکا هدف از سفر
ویزای B2
به منظور بازدید اماکن تفریحی، ملاقات دوستان و خویشاوندان و یا معالجه و درمان پزشکی ( توریست )
ویزای B1 به منظور شرکت در یک جلسه کاری، کنگره و کنفرانس و یا گذراندن یک دوره آموزشی کوتاه مدت ( بیزنس ویزیتور )
ویزای F1 به منظور تحصیل در دانشگاه ها و موسسات علمی ( دانشجو )
ویزای F2 متقاضیان ویزای F1 می توانند همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را نیز همراه خود به آمریکا ببرند.
ویزای J1 به منظور شرکت در دوره آموزشی طولانی مدت (بیش از ۶ ماه)، تحقیقات علمی و یا فرصت مطالعاتی ( اکسچنج ویزیتور یا دانشجوی تبادلاتی )
ویزای J2 متقاضیان ویزای J1 نیز می توانند همانند دانشجویان، همسر و فرزند زیر ۲۱ سال خود را همراه خود به آمریکا ببرند.
ویزای M1 به منظور گذراندن دوره های عملی فنی حرفه ای و هنری ( هنرجو )
ویزای K1 متقاضی ویزای نامزدی یا ازدواج
ویزای E2 به منظور سرمایه گذاری وارد آمریکا
ویزای H1B به منظور کار کردن در آمریکا ( از یکی از سازمان ها یا شرکت های آمریکایی دعوت به کار شده اید. )
ویزای H2A کشاورزان فصلی
ویزای H2B کارگران موقت
ویزای H3 آموزش کودکان معلول
ویزای L کار در شعبه آمریکایی شرکتی که هم اکنون در آن مشغول به کارید.
ویزای O ویزای افرادی با توانایی های خارق العاده.
ویزای P1 ورزشکارانی که قصد شرکت در مسابقه را دارند.
ویزای P2 هنرمندان مبادلاتی
ویزای P3 هنرمندانی که قصد اشاعه یا نمایش هنر خود را دارند.
ویزای Q1 کسانی که قصد شرکت در یا برنامه فرهنگی بین المللی مبادلاتی را دارند.
مدارک ویزای درخواستی توضیحات
مدارک شخصی و خانوادگی پاسپورت با حداقل شش ماه اعتبار، شناسنامه، کارت شناسایی ملی، سند ازدواج یا طلاق، کارت پایان خدمت یا معافیت (مخصوص آقایان).
مدارک شغلی گواهی اشتغال به کار، حکم کارگزینی یا بازنشستگی، فیش حقوقی، روزنامه رسمی و آگهی تغییرات و تصمیمات شرکت، کارت بازرگانی یا پرسنلی، جواز کسب، پروانه بهره وری، پروانه مطب و پروانه دائم طبابت، پروانه سازمان نظام مهندسی، گواهی شورای اصناف و …
مدارک مالی  گردش شش ماهه حساب بانکی، نامه تمکن یا Bank Statement ، سند ملکی قطعی یا وکالتی، برگه خرید سهام و اوراق مشارکت یا هرگونه سرمایه گذاری در بازار بورس یا موسسات مالی معتبر.
مدارک ویزای B2  دعوتنامه دیدار فامیلی یا نامه پذیرش بیمارستان، فرم I-134، رزرواسیون هتل.
مدارک ویزای B1  دعوتنامه تجاری یا علمی، تاییدیه ثبت نام کنگره و خلاصه مقاله.
مدارک ویزای F1 فرم I-20 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE.
مدارک ویزای J1 فرم DS-2019 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE، فرم DS-7002 “مخصوص برخی دوره های کارآموزی”.
مدارک ویزای M1 فرم I-20 و برگه تاییدیه پرداخت SEVIS FEE.
مدارک مرتبط با ویزای K1 فرم I-129F و I-485 , طلاق نامه یا گواهی فوت همسر قبلی ( درصورت لزوم ) , گواهی عدم سوء پیشینه , برگه انجام معاینات پزشکی , فرم I-134 و هرمدرکی دال بر اثبات رابطه حقیقی با فرد شهروند ایالات متحده امریکا.
مدارک ویزای E2 فرم DS-156E و مدارک مرتبط با کار و سرمایه گذاری در امریکا.
 مدارک ویزای کار فرم I-129 و I-797 , فرم I-129S ( مختص متقاضیان ویزای L )
نتیجه مصاحبه ویزا
در صورت مخالفت با درخواست شما بصورت متداول یک refusal letter به متقاضی داده می شود که در آن نوشته شده که ه موجب قانون ۲۱۴b یا ۲۱۲a حائظ شرایط نیستید یا طبق ماده ۲۲۱g باید مدارک تکمیلی خود را برای بررسی بیشتر به سفارت ارائه دهید.ولی در صورتی که با درخواست شما موافقت گردد، دو حالت وجود خواهد داشت.
  • دریافت برگه صورتی: دین معنا که ویزای شما در همان لحظه قابل صدور است
  • دریافت برگه زرد: به این معنا که باید روند پروسه اداری administrative processing و یا FBI Check برروی پرونده شما انجام شود؛ در این صورت باید با وارد کردن شماره پرونده در وبسایت مربوط به کنسولگری از آخرین وضعیت خود آگاه شوید و پس از به اتمام رسیدن پروسه اداری، پاسپورت خود را جهت صدور ویزا به کنسولگری ارائه دهید.اعتبار ویزای امریکا برحسب نوع ویزای درخواستی متفاوت است.
  • به منظور دریافت خدمات پیکاپ ویزا و مشاهده اطلاعات کامل آن به صفحه پیکاپ پاسپورت آمریکا مراجعه کنید.

کشورهای واسط وقت سفارت آمریکا

کشورهای واسط وقت سفارت آمریکا

آنکارا

ارمنستان

دبی

قبرس

آلمان

اتریش