Fotona som Vistavels användare delar, de nyaste först.
Äldre foton
Du ser inte längre personens innehåll och personen ser inte ditt: utflykternas foton, namn i utmaningarnas rankningar, publicerade utmaningar och undergrupper, förnamn och position under en direktsänd utflykt. Personen får inget besked. Utflykternas ansvariga och modereringen påverkas inte. Du kan häva blockeringen under ”Mina uppgifter” i ditt konto. Utmaningar och grupper som du har gått med i finns kvar i dina listor.